Acné

"A thing of beauty is a joy forever"

Acné

Sharon is gediplomeerd acné specialist. Acné is een huidprobleem die vooral bij jongeren kan voorkomen. Het merk Declaré waar Sharon mee werkt, heeft goede verzorgende producten voor deze onzuivere huid.

 

 

Acné behandeling (+/- 75min.)
Deze behandeling wordt toegepast bij huidproblemen.
Bestaande uit: reiniging, diepte reiniging, stomen, onzuiverheden verwijderen, zeer zuiverend masker en een dagverzorging passend bij het huidtype en advies.

Tarief € 62,50


BioPeeling (+/- 60 min.)

Deze intensieve dieptereiniging is zeer geschikt voor: onzuivere vette huid, grove porien, acné, acné littekens, pigmentvlekken, rimpels of een slechte conditie van de huid, slecht doorbloede en rokershuid.
De kruidenpeeling is gebaseerd op de samenwerking van verschillende kruiden. Deze peeling zorgt ervoor dat de celdeling van de huid versneld wordt: 10 dagen in plaats van – normaal – 28 dagen. Hierdoor wordt het metabolisme (stofwisseling) in de huid en de productie van collageen gestimuleerd.
De BioPeeling is veilig, sterk en effectief. En heeft een therapeutische en verjongende werking, de peeling is toepasbaar als eenmalige behandeling tijdens, in plaats van een behandeling (preventieve werking) of als kuur (tussentijd van 10 dagen)

Tarief voor 1 behandeling € 82,50
Kuur € 262,50


Fruitzuren  (+/- 60 min.)
De 4Peel behandeling met fruitzuren reinigt de huid tot in de diepte op basis van AHA (fruitzuren),
BHA (salicylzuur) en AKA (druivenzuur). Deze stoffen zorgen voor een verhoogde aanmaak van bindweefselcellen, collageen en elastine.
Het maakt de huid toegankelijk voor actieve werkstoffen en bevorderd de algehele huidconditie op krachtige wijze.

Een regelmatige dieptereiniging door middel van een effectieve peeling op basis van fruitzuren ontdoet de huid op intense wijze van dode huidcellen en laat haar stralend, fris en gezond voor de dag komen.
Deze diepere reiniging zorgt er tevens voor dat de huid verbeterende producten dieper in de huid kunnen worden opgenomen.

Tarief € 82,50