Nieuws

 

Nascholing Acné behaald

De komende 3 jaar ben ik weer bevoegd om Acné behandelingen te geven. Het certificaat is vandaag uitgereikt, nadat ik de theorie en praktijkgedeelte ruim voldoende heb afgerond.


OPEN HUIS bij Mode Theater

OPEN HUIS!! Vrijdagmiddag 11 en zaterdagmiddag 12 maart ben ik visagiste en adviseur voor schoonheidsbehandelingen- producten bij Mode Theater in Hattem. Kom allen voor de nieuwe voorjaarsmode met een bijpassende make-up look. Het wordt een gezellig middag met een hapje, drankje en leuke muziek. Tot dan!


“Huidverbetering is van groot belang”

HATTEM – Beautysalon Sharon is verhuisd. Vanaf heden is Sharon met haar salon gevestigd aan de Waalstraat 73. “Ik heb nu een prachtige salon op de begane grond. Daardoor is de toegankelijkheid groter voor iedereen”, vertelt Sharon. De diensten blijven hetzelfde bij Beautysalon Sharon. “Het enige is, dat ik me nog meer ga toeleggen op huidverbetering. Iets wat niet altijd gedaan wordt, maar erg belangrijk is voor je huid. Ik wil graag onderscheidend bezig zijn en dat doe ik door Lees verder


Beautysalon Sharon verhuisd!

HATTEM- Sharon Teuben-van der Ziel is met haar gezin verhuisd en daarmee ook haar beautysalon. Nu is Beautysalon Sharon te vinden aan de Waalstraat 73 in Hattem. Negen jaar geleden begon ze als schoonheidsspecialiste bij haar ouders thuis, vervolgens had ze vijf jaar een salon aan huis aan  de Hogenkamp.   In het nieuwe huis is de garage omgebouwd tot schoonheidssalon en beschikt Sharon over een fraaie werkplek die toegankelijker is voor haar klanten. Ze is er blij mee: “Nu Lees verder


Nieuwe behandelingen

Sinds 2016 kunt u in mijn salon terecht voor een nieuwe gezichtsbehandeling: "Declaré de Luxe". Deze huidverbeterende behandeling bestaat uit een reiniging, modelleren wenkbrauwen, diepte reiniging, stomen, onzuiverheden verwijderen, massage met speciaal serum, masker, dagverzorging en evt. lichte dagmake-up.