Age Control

 

"A thing of beauty is a joy forever"

Age Control

Voor de rijpere huid. De producten van agecontrol stimuleren de opbouw van de huid, herstellen de vochtbalans, zorgen voor vermindering van rimpels en voor revitalisering. De huid wordt daardoor strakker en gladder en geeft een stralender en jeugdiger uiterlijk.


Hydro Balance

Voor de vochtarme huid. Ook bij de gevoelige huid is een evenwichtige vochtbalans een voorwaarde voor een mooie en frisse teint en een soepele huid. Door de vocht herstellende werking van de Hydro serie komt het vochtgehalte weer in balans met een stralend uiterlijk tot gevolg.


Sun Sensitive

Bescherming tegen de zon. UV control is geschikt voor de huid die overgevoelig is voor zonnestralen en UV straling. Het beschermt de huid die snel verbrandt en brengt haar weer in evenwicht. De producten van UV control bieden optimale bescherming tegen de zon.


Men Classic


Caviar Perfection

Voor de veeleisende huid. Deze zachte verzorging met kaviaarextracten geeft de veeleisende huid alles wat het nodig heeft om mooi te zijn. De combinatie van actieve zee mineralen, plantenextracten met een uitmuntend anti-rimpeleffect verstevigen de huid en verbeteren haar elasticiteit.


Vital Balance

Voor de vermoeide huid. De producten van vitalbalance hebben een herstellende en opbouwende werking. Ze heffen tekorten op, verzorgen de huid en maken haar zichtbaar soepeler en vitaler.


Stress Balance

Voor de gestresste huid. De producten van stressbalance serie zijn geschikt voor mensen die last hebben van een geïrriteerde en gevoelige huid. Ze kalmeren de huid snel en herstellen het natuurlijk evenwicht van de huid. Deze lijn is ideaal voor het tot rust brengen van de huid en het herstellen van de beschermende barrièrefunctie van de huid.


Pure Balance

Voor de onzuivere huid. De producten van purebalance herstellen de balans van de huid, reinigen en zorgen voor een matte glans en een fijnere teint.


Eye Contour


Soft Cleansing

Zachte luchtige milk die de huid reinigt zonder de natuurlijke balans te verstoren. Verwijdert op zachte wijze make-up en overtollig talg en andere onzuiverheden.